Strategic and Prefigurative Politics Merged: A Pragmatic Approach to Social Movements - Moskvina, Yuliya
Skúmanie analytických výhod pragmatickej sociologickej kritiky pre štúdium autonómnych hnutí. Na základe prípadovej štúdie verejných sporov týkajúcich sa sociálneho centra Klinika v Prahe, spája konceptuálne pojmy sociálnej štúdie sociálnych hnutí a analýzy prefiguratívnej politiky.