Vývoj cien zlata na komoditnom trhu - Kopčáková, Janka, 1994-
Komoditný trh je jeden z najzaujímavejších trhov finančného trhu. Cieľom tohto príspevku je priblížiť samotný komoditný trh, vysvetliť aké komodity možno v súčasnosti poznať a bližšie sa zamerať na jednu z komodít, a to na drahý kov zlato.