The Effects of Using PMSS on Organizational Performance in Public and Manufacturing Sector: an Overview - Sekáč, Peter, 1974-
Tento príspevok sumarizuje výsledky dostupných empirických štúdií, prezentujúcich rôznorodé efekty používania PMS na výkonnosť organizácie vo vybraných odvetviach hospodárstva: vo verejnom a výrobnom sektore.