Comparison of Changes in the Digital Activities of SMEs Before and After the Covid-19 Pandemic - Chlpek, Samuel, 1996-
Strategické plány a návrhy Európskej únie týkajúce sa digitalizácie malých a stredných podnikov (SMEs), prostredníctvom ktorých sa EÚ snaží o rozvoj obchodných činností členských štátov. Vplyv pandémie Covid-19 na podnikateľské prostredie. Digitálne inovácie v malých a stredných podnikoch.