Vplyv inovácií v zdravotníctve na výkonnosť všeobecných lekárov počas pandémie covid 19 na Slovensku - Kováč Gerulová, Lukrécia, 1978-
Ekonomická výkonnosť subjektov primárnej zdravotnej starostlivosti počas pandémie bola porovnávaná prostredníctvom finančného ukazovateľa tržby medzi rokom 2019 pred vypuknutím pandémie COVID-19 s rokmi 2020 a 2021 v období pandémie. Medzi rokmi 2019 až 2021 bol viditeľný medziročný nárast tržieb.