The Influence of EU Funds for HEIs in CEE Countries - Glittová, Klaudia, 1995-
Cieľom príspevku je poskytnúť rámec pre analýzu podpory z fondov EÚ pre vysoké školy v troch vybraných krajinách strednej a východnej Európy (Slovensko, Česká republika a Poľsko). Podpora projektov v oblasti výskumu, vývoja a vzdelávania z fondov EÚ na programové obdobie 2007 - 2013.