Elektronizácia účtovníctva ako nástroj na elimináciu ekonomickej kriminality v kontexte legislatívnych zmien v roku 2022 - Stanley, Renáta, 1981-
Nutnosť prispôsobenia účtovnej legislatívy v oblasti elektronizácie. Účtovná dokumentácia v kontexte legislatívnych zmien. Podoba účtovného záznamu, jeho transformácia, preukázateľnosť, uchovávanie a ochrana účtovného záznamu. Register účtovných závierok.