Virtuálne meny – analýza slovenskej účtovnej a daňovej legislatívy - Užík, Ján, 1969-
V účtovných jednotkách sú virtuálne meny predmetom účtovníctva. Každý príjem súvisiaci s virtuálnymi menami podlieha dani z príjmov. Účtovná a daňová legislatíva týkajúca sa virtuálnych mien v SR. Analýza právnej úpravy týkajúcej sa virtuálnych mien v rámci zákona o účtovníctve, Postupov účtovania pre podnikateľov a zákona o dani z príjmov.