Komunikácia štatutárneho audítora konsolidovaného celku s audítormi komponentov v praxi ako efektívny nástroj na elimináciu ekonomickej kriminality - Užíková, Lenka, 1996-
Nástroje na elimináciu ekonomickej kriminality z pohľadu štatutárneho audítora konsolidovaného celku. Komunikácia štatutárneho audítora konsolidovaného celku s audítormi komponentov. Skúmanie v oblasti podvodov, získavanie informácií týkajúcich sa rizík a podozrení súvisiacich s podvodom štatutárneho audítora konsolidovaného celku od audítorov komponentov. Dôležitosť komunikácie zameranej na podvody ako nástroja na elimináciu ekonomickej kriminality.