Heuristický prístup, iniciatívy a permanencia procesov v podmienkach Industry 4.0 a podnikaní na Slovensku - Dupaľ, Andrej
Iniciatívy heuristického prístupu a trvalosť procesov v podmienkach Industry 4.0 a podnikania na Slovensku vyplynuli v závere riešenia štátnej grantovej úlohy VEGA ako zásadné, z hľadiska výskumu ako konsolidujúce a v súlade s naším názvom k aktuálnym problémom v oblasti obchodnej teórie a práce. Je to v istom zmysle nielen náčrt, ale svojím spôsobom aj návod na ďalšie zlepšovanie sa v danej oblasti. Podľa nášho názoru načrtáva aj nové zahusťovanie vývojových procesov, a to nielen v riadení výroby a logistiky v Priemysle 4.0, ale aj vznikajúcom Priemysle 5.0 na Slovensku. Dnes sa všeobecne hovorí, že proces sa ešte len začína.