Customer Relationship Management and Its Usage in Industry 4.0 Business Environment - Čambalíková, Andrea, 1990-
Cieľom príspevku je analyzovať aplikáciu metódy Customer Relationship Management (CRM) v podnikateľskom prostredí v medzinárodnom meradle. Príspevok pozostáva z dvoch častí. Prvá časť je venovaná teoretickému zhodnoteniu CRM ako jedného z moderných trendov v manažmente. Druhá časť obsahuje diskusiu a analýzu dosiahnutých výsledkov súvisiacich s aplikáciou CRM v podnikoch na celom svete.