Špecifiká prezenčnej a online výučby predmetu cvičná firma v spojitosti s veľtrhom cvičných firiem - Kerestúrová, Ivana, 1984-
Celoplošné zavedenie online výučby na školách, ako priamy dôsledok pandémie COVID-19 prinieslo pre oblasť pedagogického výskumu príležitosť porovnať skúsenosti s online výučbou v konfrontácii s tradičnou prezenčnou výučbou v mnohých vyučovacích predmetoch. V príspevku sa venujeme predmetu cvičná firma, ktorý má v systéme odborných vyučovacích predmetov zvláštne postavenie a predstavuje v prezenčnej i online forme výučby zaujímavý priestor na identifikáciu a komparáciu výhod a nevýhod prezenčne a online vedeného veľtrhu cvičných firiem.