Aktuálne zmeny v oblasti účtovníctva a daňového práva na Slovensku - Meluchová, Jitka, 1965-
Príspevok analyzuje najdôležitejšie legislatívne zmeny, ktoré v tomto roku prijala vláda SR alebo sú v legislatívnom konaní a budú platiť od roku 2023 alebo 2024. Príspevok sa zaoberá implementáciou nových trendov do účtovníctva a daní akými sú elektronizácia a digitalizácia účtovných záznamov a vedenie účtovníctva pomocou cloudových riešení. Príspevok skúma dopad zmien pripravovanej účtovnej a daňovej legislatívy do podnikateľského prostredia na Slovensku a mapuje pripravované zmeny v oblasti účtovníctva a daní, ktoré sú očakávané v blízkej budúcnosti.