Quality of Public Services at the Local Level in Slovakia - Malíková, Ľudmila
Cieľom príspevku je zhrnúť dosiahnuté výsledky v oblasti reformy verejnej správy na Slovensku a zhodnotiť rozvojové a reformné opatrenia minulých vlád zameraných na zvýšenie kvality verejných služieb na miestnej úrovni.