Zdaňovanie príjmov fyzických osôb v Poľsku s dôrazom na využitie daňových stimulov sociálneho charakteru - Ďurinová, Ivona, 1964-
Daňový a sociálny systém je neoddeliteľnou súčasťou každej krajiny. Cieľom príspevku je priblížiť sociálne aspekty zdaňovania príjmov fyzických osôb v Poľsku, respektíve daňové stimuly sociálneho charakteru, uplatňovaného v rámci zdaňovania príjmov fyzických osôb, vykonať analýzu aplikovaných daňových stimulov v rámci prípadovej štúdie pre vyhodnotenie vplyvu daňových stimulov na daňovú povinnosť fyzických osôb.