Batériový priemysel ako dôležitá súčasť zelenej ekonomiky – súčasné a budúce výzvy - Hojdik, Vladimír, 1992-
Batériový priemysel ako odvetvie ekonomiky. Batériový priemysel a potenciálne výzvy do budúcnosti. Prechod k zelenej mobilite - expanzia elektromobility. Implementácia klimatických cieľov a udržateľných stratégií v sektore dopravy.