Metodické prístupy k ohodnocovaniu environmentálneho dlhu - Kubica, Milan, 1958-
Prehľad metód a spôsobov kvantifikácie environmentálneho dlhu. Vysvetlenie pojmu environmentálny dlh. Náklady na odstránenie environmentálnej záťaže. Hodnotenie environmentálneho rizika. Metódy merania environmentálneho dlhu. Ekonomické straty na životnom prostredí.