The Circular Economy as a Driver to Sustainable Businesses in Slovakia - Repiská, Radka, 1996-
Podstata obehového hospodárstva - recyklácia a opätovné použitie materiálov a produktov a tým pádom minimalizácia množstva vznikajúceho odpadu. Snaha o zvýšenie povedomia o téme obehového hospodárstva v podmienkach Slovenskej republiky.