Skúmanie vnímania projektového vyučovania ekonomických predmetov zo strany študentov - Kalusová, Lenka, 1987-
Aplikácia metódy projektového vyučovania na vyučovanie ekonomických predmetov na univerzitách. Hlavným cieľom príspevku je preskúmať a zhodnotiť vnímanie projektového vyučovania žiakmi, jeho prínosy, ako aj problémy, spojené s projektovým vyučovaním.