Bariéry zavádzania ekologických inovácií v podnikoch odvetvia stavebníctva na Slovensku - Uhliar, Miroslav, 1981-
Malé a stredné podniky odvetvia stavebníctva na Slovensku a potreba znižovania ekologickej záťaže svojej podnikateľskej činnosti. Snaha malých a stredných podnikov o zavádzanie ekologických inovácií. Charakteristika eko-inovácií. Bariéry pri zavádzaní ekologických inovácií.