Prax zavádzania ekoinovácií v malých a stredných podnikoch na Slovensku - Uhliar, Miroslav, 1981-
Vzhľadom na zhoršujúcu sa globálnu klímu sa ekonomické subjekty začínajú čoraz viac zameriavať na aktivity na znižovanie ekologickej záťaže podnikateľskej činnosti. Aj podniky na Slovensku nasledujú tento trend a význam ekologických inovácií neustále rastie. V článku sú analyzované vybrané postoje malých a stredných podnikov na Slovensku, týkajú sa plnenia ekologických požiadaviek a zavádzania ekologických inovácií.