Licencovanie vs. akvizícia nehmotných aktív - Petrová, Michaela
Porovnanie metódy licencovania a akvizície nehmotných aktív. Výhody, nevýhody a riziká licencovania. Výhody a nevýhody akvizície. Akvizícia a licencovanie farmaceutickej spoločnosti AstraZeneca.