Analýza prostredia ako nástroj identifikácie udržateľnosti - Renner, Manfred, 1985-
V Nemecku pracuje približne 47 000 alternatívnych lekárov na plný, alebo čiastočný úväzok v porovnaní so 101 932 lekármi. Analýza podnikateľskej oblasti je dôležitým faktorom predtým začatej praxe, ale priebežná analýza je dôležitá aj počas prebiehajúcich operácií. Táto práca skúma využitie týchto analýz v praxi nemeckej alternatívnej medicíny.