Taxation of the Digital Economy - Vavrová, Katarína, 1960-
Cieľom príspevku je priblížiť a analyzovať využitie technológií Industry 4.0, ako súhrnného označenia technológií. Príspevok vysvetľuje ich pozitívny vplyv na životné prostredie a obchodnú činnosť, využívajúcu inovatívne digitálne technológie. Príspevok je zameraný na samotný prístup priemyslu 4.0, popisuje jeho vývoj, odvetvia a princípy.