Impact of Intellectual Capital on Profitability: Evidence from Software Development Companies in the Slovak Republic - Serpeninova, Yuliia, 1984-
Vysvetlenie pojmu intelektuálny kapitál. Efektívne riadenie intelektuálneho kapitálu v high-tech priemyselných odvetviach a potreba určenia úlohy pri zabezpečovaní ziskovosti a objasňovaní smerovania manažérskej a investičnej politiky v nehmotných zdrojoch. Skúmanie vplyvu intelektuálneho kapitálu na ziskovosť slovenských spoločností zaoberajúcich sa vývojom softvéru.