The Impact of Financial Performance on the Profitability of Advertising Agencies in the Slovak Republic - Lehenchuk, Serhii
Na zlepšenie prevádzkovej a finančnej politiky, týkajúcej sa alokácie existujúcich a získavania nových zdrojov, a taktiež zlepšenia strategického rozhodovania, manažéri využívajú ukazovatele finančnej výkonnosti. Cieľom tejto štúdie je analyzovať vplyv finančnej výkonnosti na ziskovosť reklamných agentúr na Slovensku - analýza 88 slovenských reklamných agentúr pomocou regresného modelovania údajov na základe finančných výkazov za finančný rok 2020.