Determinants of Global Business Literacy of Slovak University Students - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Pre študentov ekonómie, manažmentu a obchodu, ktorí by chceli úspešne pracovať v medzinárodnom podnikateľskom prostredí, je nevyhnutné, aby boli globálne gramotní pre rozvoj ich budúcej kariéry. Príspevok sa zameriava na identifikáciu determinantov celkovej úrovne globálnej obchodnej gramotnosti a jej dimenzií na vzorke študujúcich študentov na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach.