Čínske PZI vo svete - Zábojník, Stanislav, 1984-
Kapitálová expanzia na zahraničných trhoch. Čínske PZI. Vývoj čínskych PZI od roku 2018, ich premenlivosť a objem. Päť základných typov stratégií čínskych spoločností v EÚ. Čínske PZI do CEE v postpandemickom období. Citlivé transakcie čínskych spoločností od roku 2020. Závery a perspektíva vývoja čínskych PZI v regióne. Ekonomika SR ako sekundárne dôležitá ekonomika pre čínske investície v regióne.