Obchodná a investičná spolupráca ČĽR s Kazachstanom - Drieniková, Kristína, 1982-
Rozvoj vzťahov medzi Kazachstanom a Čínou. Kazachstan má pre Čínu strategický význam. Čínska motivácia pre implementáciu BRI v Kazachstane. Obchodná spolupráca medzi Kazachstanom a Čínou. Vývoj zahraničného obchodu Kazachstanu s Čínou. Komoditná štruktúra zahraničného obchodu Kazachstanu a Číny. Vývoj podielu Číny na obchode Kazachstanu v porovnaní s podielom EÚ v období 2007 - 2020. Priame zahraničné investície Číny v Kazachstane.