Vývoj zahraničného obchodu Slovenska a Číny a intenzita vzájomného obchodu - Družbacká, Barbora, 1995-
Zhodnotenie vývoja zahraničného obchodu s tovarom medzi Slovenskom a Čínou v rokoch 2010 až 2020. Analýza vývoja celkového obchodu s tovarom medzi Slovenskom a Čínou, podiel Číny na zahraničnom obchode SR, komoditná štruktúra exportu a importu Slovenska s Čínou. Analýza jednofaktorových indikátorov využívaných v medzinárodnom obchode na vyhodnotenie obchodného potenciálu partnerov - indikátor intenzity vzájomného obchodu s tovarom. Index obchodnej intenzity.