Vybrané druhy informačných a komunikačných technológii počas pandémie Covid-19 - Bžanová, Klaudia, 1997-
Informačné systémy využívané počas pandémie Covid–19 - EPIS (Epidemiologický informačný systém), EWRS (Early Warning and Response System), IS COVID (Informačný systém Covid), NZIS (Národný zdravotnícky informačný systém), ISZI (Informačný systém zdravotníckych indikátorov). Rozmach šírenia dezinformácii a hoaxou prostredníctvom IKT. Sociálne siete a ich postoj v boji proti COVID-19.