Služby informačných technológií: prehľad využívaných typov služieb informačných technológií v podnikateľských subjektoch a zhodnotenie trhu služieb informačných technológií - Bednarčíková, Diana, 1996-
Služby informačných technológií sú služby poskytované informačnými technológiami (IT), týkajú sa aplikácie technických a obchodných znalostí, ktoré umožňujú podnikateľským subjektom vytvárať, spracovávať a optimalizovať obchodné procesy a informácie. Cieľom vedeckého príspevku je teoretické vymedzenie služieb informačných technológií a mapovanie ich súčasného stavu, vrátane trhu IT služieb, poskytovateľov a typov IT poskytovaných služieb.