Moderné technológie logistických systémov a ich inovačný rozvoj v post pandemickom období - Gubová, Klaudia, 1986-
Cieľom príspevku je navrhnúť východisko pre rozvoj inovačných schopností pre podniky v budúcnosti po skončení obmedzení COVID-19 a poukázať na potenciálne riziká a ich silný vplyv na priemyselnú konkurencieschopnosť, tvorbu bohatstva a kvalitu života na Slovensku na základe získaných výsledkov prieskumu a analýzy aktuálneho stavu podnikov na Slovensku.