System Errors and Comments on the Implementation of the Social Services Information System - Ivaničková, Mariana, 1977-
V príspevku sa autori zaoberajú jednotným informačným systémom sociálnych služieb na Slovensku, ktorý bol zavedený postupne v priebehu roku 2022. Systémové chyby a pripomienky, ktoré je potrebné postupne odstraňovať alebo zapracovávať v rámci skvalitnenia fungovania informačného systému zo strany prevádzkovateľa informačného systému sociálnych služieb, ktorým je MPSVR SR (Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR). Hlavný cieľ realizácie informačného systému sociálnych služieb - zvyšovanie kvality služieb sociálneho rozvoja.