Analýza radu v FMCG v Pygmalios Analytics - Gežík, Pavel, 1983-
Príspevok prezentuje možnosti využitie údajov z počítadla zákazníkov v maloobchodných prevádzkach typu a modelovanie týchto dát, ktoré môže efektívne ovplyvniť plánovanie potreby otvorených pokladní. Zároveň predstavuje efektívny nastroj na monitorovanie, analýzu a predikciu tvorby radu v predajni s viacerými pokladňami, ktorý je súčasťou nástroja Pygmalios Analytics.