Trhovo orientovaná analýza tržieb na modelovom príklade - Kudlová, Zuzana, 1986-
Finančno-ekonomická analýza ako jeden z nevyhnutných nástrojov riadenia podniku, ktorý umožňuje identifikovať silné a slabé stránky podniku, na základe ktorých podnik môže uskutočniť ozdravné opatrenia s cieľom znížiť alebo úplne eliminovať jeho finančné problémy v budúcnosti. Trhovo orientovaná analýza tržieb. Objem tržieb ako jeden z najdôležitejších ukazovateľov ekonomickej činnosti firmy.