Identifikácia digitalizácie a využívanie digitálnych technológií ako kľúčového nástroja pre rozvoj a zefektívnenie podnikania - Richnák, Patrik, 1988-
V posledných rokoch sme zažili turbulentný pokrok v podnikaní prostredníctvom implementácie Industry 4.0. Charakteristickým znakom tejto stratégie je úvod digitálnych technológií. Cieľom príspevku je vytvoriť komparatívny pohľad na digitalizáciu so zameraním na vybrané digitálne technológie a poukázať na ich význam pre rozvoj a zefektívnenie podnikania.