Zmenka ako zabezpečovací nástroj bankových úverov a pohľadávok - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Posúdenie funkcií zmeniek ako zabezpečovacieho nástroja v obchodných vzťahoch. Zmenky ako zabezpečenie úverových obchodov vo finančných spoločnostiach v podmienkach Slovenska.