Key Factors of Digital Economics within Industry 4.0 and Smart Technologies - Šarlina, Igor
Cieľom príspevku je priblížiť a analyzovať využitie technológií Priemyslu 4.0 ako súhrnného označenia technológií a koncepcií organizácie hodnotového reťazca. Vysvetlenie ich pozitívneho vplyvu na životné prostredie a podnikateľskú činnosť prostredníctvom využívania inovatívnych technológií.