Celková cena práce ako kľúčový faktor podnikania - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Porovnanie daňovo-odvodového zaťaženia vo vybraných ekonomikách v porovnaní so Slovenskom z pohľadu slovenských zamestnávateľov. Popis legislatívy a situácie na Slovensku.