Impact of the Military Crisis in Ukraine on the Development of the Prices of Selected Raw Materials of Chemical Production - Hula, Róbert, 1992-
Vojenský konflikt za našimi hranicami má veľký vplyv na spoločnosť. Prežívame obrovskú migračnú krízu, ktorú sme spoločne zvládli. Tento konflikt však ovplyvňuje aj ceny základných surovín. Tento článok poskytuje čitateľovi pohľad na to, ako sa vyvíjali ceny vybraných vstupných surovín pre chemickú výrobu v priemysle priemyselných lepidiel. Hlavným zámerom tohto príspevku je špecifikovať vplyv vojnového konfliktu a jeho vplyv na ceny vstupných materiálov pre chemickú výrobu v priemysle priemyselných lepidiel.