Dizajnové myslenie v cirkulárnej ekonomike ako súčasť konceptu vzdelávania pre udržateľnosť - Chomová, Katarína, 1983-
Existujú rôzne negatívne dôsledky lineárnej ekonomiky - vezmite, vyrobte, použite a zlikvidujte. Radikálna novinka obhajuje model obehového hospodárstva, ktorý zatiaľ nie je široko praktizovaný. Dizajnové myslenie je inovačným nástrojom pre riešenie zložitých systémových výziev. Návrh nového modelového dizajnu myslenia v obehovom hospodárstve, ktoré môže byť súčasťou nového prístupu vo vzdelávaní; vzdelávanie k trvalo udržateľnému rozvoju.