Internacionalizácia a digitalizácia prostredníctvom nových inovačných procesov v kultúrnom a kreatívnom priemysle - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Ako medzinárodne sú orientované podniky kreatívneho priemyslu a ako tieto rozdiely súvisia s obchodným modelom spoločností pre medzinárodné škálovanie prostredníctvom digitalizácie. Štúdia prispieva do literatúry tým, že naznačuje, že kreatívne priemyselné podniky, ktoré chcú expandovať do zahraničia prostredníctvom digitalizácie, potrebujú rozvíjať súbor schopností v súvislosti s partnerstvom, vzťahom so zákazníkmi a obchodným procesom riadenia, ako aj investovanie do informačných a komunikačných zdrojov a kybernetickej odolnosti.