Economic Forecasting Using Artificial Intelligence - Csápai, Ádám, 1996-
Porovnávanie predikčných schopností rôznych metód umelej inteligencie. Predpoveď úrokových sadzieb, inflácie a miezd na Slovensku prostredníctvom jednoduchého lineárneho regresného modelu a taktiež vybraných techník strojového učenia.