How Accurate Are Macroeconomic Forecasts of Slovakian Commercial Banks? - Csápai, Ádám, 1996-
Skúmanie presnosti predpovedných modelov vybraných komerčných bánk na Slovensku. Predpoveď vývoja makroekonomických ukazovateľov, konkrétne HDP a inflácie.