Index ľudského kapitálu Slovenska a hraničiacich krajín - Remeňová, Katarína, 1982-
Distribúcia ľudského kapitálu na úrovni krajín z pohľadu kľúčových parametrov indexu ľudského kapitálu v troch oblastiach – prežitie, škola, zdravie.