Ethical Behaviour of an Organisation to Its Local Community - Dubcová, Gabriela, 1968-
Všeobecná charakteristika komunitných entít: Sociálne aspekty komunity, Komunikačné aspekty komunity, ciele pre vytvorenie komunitnej entity, vizualizácia a štruktúra. Kľúčový výsledok výskumu: Zhodnotenie základných princípov firemnej/firemnej filantropie s hodnotením potrieb komunity a firemnej/firemnej filantropie, podstata firemného darcovstva a sociálneho investovania, fungujúca stratégia filantropie podnikov, úspešné komunitné modely.