Sektor kultúry na Slovensku, Česku, Poľsku, Maďarsku a Rakúsku – porovnanie vývoja počtu podnikov v sektore kultúry vzhľadom na počet obyvateľov a rozlohu krajiny - Stovíček, Filip, 1998-
Kultúrny priemysel, so zameraním na kultúrny sektor v piatich, susedných krajinách strednej Európy.