Changes in Green Bond IPOS Credit Ratings during the Covid-19 - Sieber, Jakub, 1992-
V príspevku boli analyzované rozdiely v úverových ratingoch od agentúr Moody's, Standard and Poor's a Fitch. Faktory, ktoré prispeli k poklesu medziročného počtu emisií zelených dlhopisov v roku 2022 - ruská invázia na Ukrajinu a európska energetická kríza, ktorá ovplyvnila dynamiku trhu s dlhopismi a ešte viac zhoršila infláciu COVID-19.