Music Diplomacy: Insight Into the Most Important Milestones - Baculáková, Kristína, 1988-
Príspevok skúma úlohu hudobnej diplomacie v moderných dejinách. Zameriava sa na stručný prehľad teórie hudobnej diplomacie a jej miesta v teóriách diplomacie. Poskytuje pohľad na najdôležitejšie udalosti spojené s hudobnou diplomaciou. V závere odpovedá na výskumnú otázku, či má hudobná diplomacia svoje opodstatnenie aj v súčasnosti.